BEHÖVER DU ETT LÅN? LÅN TILL 600 000 KR

Det lägsta lånebeloppet är 25 000 SEK och det högsta är 600 000 SEK
Kr
?
År

Räntan fastställs individuellt för varje låntagare.
Prisexempel på ett lån: med ett lån på 65 000 SEK. och återbetalningsperiod på 5 år är den månatliga avbetalningen 1 562 SEK. Dessutom tillkommer en extra månadsavgift på 45 SEK. i faktureringsavgift och SEK 950. i installationsavgift. Den totala kostnaden för lånet är då 93 730 SEK. Den nominella räntan är 13,49% och den faktiska årliga räntan är 14,9%.

Vi använder den angivna e-postadressen för kommunikation.
Har du inte ett e-postmeddelande? Kan du registrera en her.
?
Jamfør nu

Vänta medan vi hittar de bästa erbjudandena

Du kan refinansiera och återbetala lån / krediter upp till 600 000 utan säkerhet eller ta ett nytt konsumentlån.

Vi hjälper dig att hitta det lån du behöver från ett antal svenska banker – du väljer sedan det erbjudande du vill ha. Upp till 15 års löptid vid refinansiering. Kontrollera månatliga avbetalningar genom att välja lånebeloppet i vår lånekalkylator, som är inställd med genomsnittliga räntor.

Era Finans ger dig erbjudanden på konsumentlån utan skyldigheter, och tjänsten är helt gratis.

Hur fungerar det?

Era Finans kommunicerar din ansökan till olika långivare, så att du som kund kan få den bästa räntan och de bästa villkoren för ditt konsumentlån. Du kan välja den bästa räntan genom att välja den bank som ger dig det bästa erbjudandet. Du kan kontrollera hur mycket du måste betala per månad med en genomsnittlig ränta i vår lånekalkylator.

Du kan ansöka från 5000 till 600 000 i konsumentlån, samla in små lån eller refinansiera befintliga lån.

Lånet kan användas för allt (semester, bil, TV, etc.) och du behöver inte ställa säkerhet för lånet. Ett lån utan säkerhet innebär att lånet inte är säkrat mot någon av dina tillgångar som ett hus eller en bil.

Konsumenttjänst

Vi vidarebefordrar ansökan om konsumentlån på kundens vägnar.

Betala inte för mycket när du kan få ett bättre avtal på dina konsumentlån utan någon garanti.

Det finns inga dolda registreringar eller skulder. Detta är en tjänst där du som konsument enkelt kan söka och hitta ett konsumentlån.